Verloskundigen praktijk Boxmeer, Maria van Gorp, Marwil Gommers en Imke Derikx
contact

Actueel

In geval van afwezigheid vanwege bij- en nascholingen, vakanties of ziekte zijn de volgende waarnemend verloskundigen bij ons in de praktijk werkzaam:

Tamara Geene

 

Ellen Brakke

 

 

 

Verloskundigen praktijk Boxmeer, Beugenseweg 6, 5831 LS Boxmeer

Op de pagina "Praktijk" vind je een plattegrond en routebeschrijving (Google Maps).

Op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar op 0485-573406. Op ons telefonisch spreekuur zijn wij bereikbaar voor het maken van afspraken en het beantwoorden van niet dringende vragen.

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden in onze praktijk. Aanmelden kan telefonisch tijdens onze telefonische spreekuren of via onderstaand aanmeldformulier. Nadat je de ingevulde aanmelding hebt verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld ook op welke tijd(en) je het beste bereikbaar bent.

Op ons e-mailadres post@verloskundigenboxmeer.nl kun je ons bereiken voor praktische, niet dringende zaken, zoals het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een zwangerschapsverklaring.

Echter voor medische vragen hebben we graag dat je ons belt. Kun je ons in geval van een druk telefonisch spreekuur niet bereiken, laat ons dit dan weten via de mail.

Lukt het niet of kun je niet op deze tijden bellen? Vul even je gegevens hieronder in het formulier in en klik op "verstuur"; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld even op welke tijd(en) je het best bereikbaar bent.

Voor bevallingen, dringende zaken (zoals pijnklachten en ongerustheid) én om thuiskomst uit het ziekenhuis te melden zijn we natuurlijk altijd bereikbaar via ons praktijknummer: 0485 - 573 406.

Aanmelden

Algemene gegevens

*
*
*
Ja Nee
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Zwangerschapstest gedaan?


Cyclusgegevens

*
ja nee
*
*
*
kijk nog even na of je alle velden (juist) hebt ingevuld!!

«

copytab