houten_stetoscoop

Imke Derikx & Marwil Gommers

Beugenseweg 6 | 5831 LS Boxmeer | 0485 - 573 406

praktijk

op deze pagina:

  • praktijk
  • spreekuur
  • aanmelden
  • bereikbaarheid
  • samenwerking
  • evaluatieformulier
  • klachtenregeling

adres

Verloskundigen praktijk Boxmeer
Beugenseweg 6, 5831 LS Boxmeer

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de ventweg voor de deur.

Zie het kaartje. Klik erop en je ziet de google-map met evt. een routebeschrijving.

spreekuur

We hebben spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag.

Regelmatig hebben we ook een avondspreekuur. Daar we iedereen de mogelijkheid willen bieden een keer op het avondspreekuur te komen, is het niet mogelijk om ál je afspraken op deze spreekuren te plannen.

Het spreekuur verloopt volgens afspraak, voor de eerste controle wordt 1 uur uitgetrokken en voor de vervolgcontroles 15 minuten.

Gedurende de zwangerschap zul je ons in de meeste gevallen alle drie leren kennen. Misschien vind je het prettig om de eerste controles steeds dezelfde verloskundige te treffen en later in de zwangerschap, als je met kortere tussentijden op controle komt, de anderen. Geef maar aan wat je wenst, het moet ook een beetje met je werk uitkomen.

aanmelden

De eerste controle vindt plaats rond de 9e week van de zwangerschap. Je kunt je al aanmelden vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig.

Voor het maken van een eerste afspraak kun je op werkdagen tijdens kantooruren bellen op het algemene nummer:0485 - 573 406

bereikbaar

Voor het maken van afspraken en het stellen van niet dringende vragen kun je op werkdagen tijdens kantooruren bellen op: 0485 - 573 406

Voor bevallingen, dringende zaken (zoals pijnklachten en ongerustheid) én om thuiskomst uit het ziekenhuis te melden kun je ons altijd bereiken via het praktijknummer:
0485 - 573 406

Vragen via e-mail worden binnen 2 werkdagen beantwoord.
Je kunt daarvoor terecht op de pagina Contact/Aanmelden Contact/Aanmelden

niet bereikbaar

Een enkele keer komt het voor dat we wegens stroomstoring niet bereikbaar zijn.
Dán mag je ons op ons mobiele nummer bellen:
Marwil: 06 - 5099 1331 | Imke: 06 - 4315 1835

Samenwerking met andere zorgverleners

Rondom je zwangerschap en de geboorte van je kind heb je te maken met een aantal zorgverleners. Natuurlijk je verloskundige maar ook een echoscopiste en een kraamverzorgende. Eventueel een fysiotherapeut, de huisarts, een diëtiste, een gynaecoloog of kinderarts.

Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking met de verschillende zorgverleners goed verloopt. Het structureel overleg dat wij met hen hebben komt onze zorg voor jullie ten goede.

“De Maasheggen”

Dit centrum voor medische zwangerschaps­echoscopie is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen de 4 verloskundigen­praktijken uit het land van Cuijk en Noord-Limburg én het Maasziekenhuis Pantein en is gehuisvest bij het Maasziekenhuis Pantein in het naastgelegen gebouw Plaza op de begane grond.

echocentrum De Maasheggen

Verder begeleiden wij studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. Er hangt tevoren, voor de periode dat zij komt, een aankondiging op het prikbord in de wachtkamer.

Ook loopt er regelmatig een arts in opleiding een dagje met ons mee.

Er zal aan jullie altijd toestemming gevraagd worden voor hun aanwezigheid.

© Verloskundigenpraktijk Boxmeer | website: roodvos