Verloskundigen praktijk Boxmeer, Maria van Gorp, Marwil Gommers en Imke Derikx
test

De Praktijk

kaart

Verloskundigen praktijk Boxmeer
Beugenseweg 6, 5831 LS Boxmeer

Recht tegenover de Alphega-apotheek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen langs de parallelweg voor de deur.

Zie het kaartje hiernaast. Klik erop en je ziet de google-map met evt. een routebeschrijving.

Spreekuur

We hebben spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag.
Regelmatig hebben we ook een avondspreekuur. Daar we iedereen de mogelijkheid willen bieden een keer op het avondspreekuur te komen, is het niet mogelijk om ál je afspraken op deze spreekuren te plannen.

Het spreekuur verloopt volgens afspraak, voor de eerste controle wordt 1 uur uitgetrokken en voor de vervolgcontroles 15 minuten.

Gedurende de zwangerschap zul je ons in de meeste gevallen alle drie leren kennen. Misschien vind je het prettig om de eerste controles steeds dezelfde verloskundige te treffen en later in de zwangerschap, als je met kortere tussentijden op controle komt, de anderen. Geef maar aan wat je wenst, het moet ook een beetje met je werk uitkomen.

Aanmelden

De eerste controle vindt plaats rond de 9e week van de zwangerschap. Je kunt je al aanmelden als je 5-6 weken zwanger bent. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig.

Voor het maken van een eerste afspraak kun je bellen tijdens het telefonisch spreekuur: dinsdag-, woensdag en donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur op het algemene nummer: 0485 - 573406

In plaats van bellen kun je ook het formulier op de "aanmeld-pagina" invullen. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met je opnemen voor het maken van een eerste afspraak.

Bereikbaarheid

Voor bevallingen, dringende zaken (zoals pijnklachten en ongerustheid) én om thuiskomst uit het ziekenhuis te melden kun je ons altijd bereiken via het praktijknummer: 0485-573406

Voor het maken van afspraken en het stellen van niet dringende vragen kun je bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur: ook op 0485-573406

Vragen via e-mail worden binnen 2 werkdagen beantwoord. Je kunt daarvoor terecht op de pagina "Contact/Aanmelden" (zie menu)

Niet bereikbaar?

Een enkele keer komt het voor dat we wegens stroomstoring niet bereikbaar zijn. Dan mag je ons op ons mobiele nummer bellen: Marwil: 06-50991331 | Imke: 06-43151835

Samenwerking met andere zorgverleners

Rondom je zwangerschap en de geboorte van je kind heb je te maken met een aantal zorgverleners. Natuurlijk je verloskundige maar ook een echoscopiste en een kraamverzorgende. Eventueel een fysiotherapeut, de huisarts, een diëtiste, een gynaecoloog of kinderarts.
Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking met de verschillende zorgverleners goed verloopt. Het structureel overleg dat wij met hen hebben komt onze zorg voor jullie ten goede.

pns_de_maasheggen_hoek“DE MAASHEGGEN”
Dit centrum voor medische zwangerschaps­echoscopie is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen de 4 verloskundigen­praktijken uit het land van Cuijk en Noord-Limburg én het Maasziekenhuis Pantein en is gehuisvest bij het Maasziekenhuis Pantein in het naastgelegen gebouw Plaza op de begane grond.

 

stageVerder begeleiden wij studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. Er hangt tevoren voor de periode dat zij komt een aankondiging op het prikbord in de wachtkamer.
Ook loopt er regelmatig een arts in opleiding een dagje met ons mee.
Er zal aan jullie altijd toestemming gevraagd worden voor hun aanwezigheid.

Klachtenregeling

Bespreek je klacht met je verloskundige. 
Zit je met vragen of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om hierover met jullie te praten.

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Hij of zij is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 - 0245123. Of stuur een mail naar 

Wil je meer informatie, kijk op www.klachtverloskunde.nl. 

 

Evaluatieformulier

Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede zorg te bieden. Voortdurend zijn wij aan het onderzoeken hoe de kwaliteit in onze praktijk verbeterd kan worden. Jouw mening als cliënt is hierbij heel bepalend. Daarom vragen wij je om dit evaluatieformulier in te vullen.

Op basis van onder andere jouw informatie zullen wij regelmatig onderdelen van onze zorgverlening aanpassen.

postzegel

Print het uit, vul het in en stuur het op naar:
Praktijk Verloskundigen Boxmeer, Beugenseweg 6, 5831 LS Boxmeer

«

copytab